LA DIRECTORA / DIRECTOR’S BIO

Aida Torrent_vkm_amb logo_alf

CAT –

La directora de “No t’aturis” és la realitzadora i directora de fotografia Aïda Torrent. L’Aïda va néixer en una família d’educadors, per això sempre ha combinat la seva vocació cinematogràfica amb temes pedagògics i educatius.
Llicenciada en Comunicació Audiovisual (Universi- tat Ramon Llull, 2014) i amb un postgrau en Direc- ció de Fotografia (ESCAC, 2005), el seu primer curt documental (“La filla del circ”, sobre una nena de 10 anys que viu al circ i canvia d’escola cada dues setmanes) va ser emès a Televisió de Catalunya i es- trenat al Festival Internacional Doc’s de Barcelona. Membre fundadora de Camille Zonca Produccions, ha treballat en direcció i realització de sèries documentals per a televisió, com ara “Al pot petit” (Xarxa de Televisions Locals de Catalunya) o “La ciutat de les bèsties” (BTV). Ha estat directora de fotografia a sèries de televisió, documen- tals, programes televisius, videoclips i espots. També ha format part de l’equip de fotografia de la pel·lícula “La Plaga”, de Neus Ballús, guanyadora de quatre premis Gaudí.
A “No t’aturis” combina el rol de directora i directora de fotografia. Com a directora, s’acosta al tema des del treball intens amb els personatges i investiga un cop més la temàtica juvenil-ado- lescent; com a directora de fotografia, posa al servei de la història el seu propi estil visual: càlid, cinematogràfic i ple de sensibilitat.
Linkedin: https://es.linkedin.com/in/aidatorrent

_H3A2955

ENG –

Aïda Torrent (Lleida, 1981) was born in a teachers’ family, so she has always wanted to combine this pedagogical legacy with her passion for lming, trying to explain the kids’ world from her own point of view.

Aïda was Graduated in Communication Studies at Ramon Llull University in 2005 in Barcelona and took a Postgraduate Studies on Direction of Photography in ESCAC in 2005. She directed several TV reports for TVE and TV3 with social subjects. In 2009 she released a
short-lenght documentary about a 10 year-old girl who lives in a circus and have to change schools at least every two weeks to follow the circus tour: La Filla del Circ (The daughter of the circus) was broadcasted in Televisió de Catalunya (TVC) and shown in the International Documentary Film Festival Docs Barcelona in 2010.

After releasing this documentary, she started to work as a director and director of photography in TV series, webdocs and short lenght documentaries, developing her own visual style: warm, cine- matographic and sensitive. The same style that permeates Don’t Stop film.

_h3a2575

Els comentaris estan tancats.